Подарунки для мандрівників

Подарунки для мандрівників

Подорожі в нинішній час видаються чимось недосяжним. Але якщо ваші друзі — одні з тих щасливчиків, які мають можливість подорожувати, то подаруйте їм на Новий рік, чи будь-яке інше свято, відповідні корисні подарунки.

Ми зібрали для вас кілька ідей.

Дорожній набір CableKnit Heather Grey Ralph Lauren Home, або його аналоги
Такий набір зробить затишним будь-яку подорож. У комплект мають входити плед та маска для сну. Сумочка, в яку покладено весь набір, може бути використана як подушка. Важливо, щоб всі вироби були виготовлені з 100-відсоткового кашеміру.

Засіб від утоми ніг
Такий засіб швидко дозволить розслабитися після довгої прогулянки та насиченого дня. Якщо це буде спрей, то він подарує ногам легкість та зволожить шкіру. Аромат ментолу додатково зарядить бадьорістю та енергією.

Екшн-камера
Подарунок для любителів пригод та активного відпочинку. Знімати можна під водою і в русі – у будь-якому випадку вийдуть дуже чіткі кадри. Є спеціальні кріплення – можна прикріпити камеру, наприклад, до велосипедної рами та зняти всю вашу подорож, не відволікаючись на камеру.

Рюкзак
Простий та мінімалістичний рюкзак не займе у валізі багато місця, але врятує при тривалих прогулянках містом. Його можна прати у пральній машинці або просто протерти вологою губкою.

Пляжний рушник
Подарунок для тих, кому пощастило збиратися на пляжний відпочинок. Бажано, щоб це був бавовняний рушник зроблений з махрового велюру. Він добре вбирає вологу та легко переться. Бажано, щоб він мав розмір – 80 × 160 см.

Органайзер для окулярів
Корисна річ і в інтер’єрі, і в довгій подорожі – вся ваша колекція окулрів надійно переміщатиметься через кордони та митні контролі в такому боксі.

Подушка для подорожей
Добре якщо це буде подушка зроблена зі спеціальної підтримуючої піни. Вона “запам’ятовує” ваше положення голови та шиї. Потурбуйтеся, щоб в наборі були – подушка, беруші, маска для сну та чохол для зберігання. Подушка легко стискається і збирається в мішечок для зберігання.

Футляр для гаджетів
Всі гаджети будуть в одному місці та захищені від дорожніх трясок. Придбайте, наприклад, твердий футляр від японського бренду Nähe виготовлений з ударостійкого полікарбонату, він дуже зносостійкий і прослужить вам не один рік або є багато дешевших його аналогів.

Містка сумка для коротких поїздок
Це може бути модель із колекції Gucci Off The Grid, створеної із турботою про екологію, зроблена з нейлонового матеріалу ECONYL®, який виготовлений з регенерованих матеріалів (рибальських мереж, килимів та іншої вторинної сировини), її краї оздоблені окантовкою із чорної шкіри рослинного дублення без використання металевих сполук,а може бути інший варіант дешевших сумок для подорожей.

Невелика валіза
Ідеальний варіант для тих, хто подорожує без нічого і віддає перевагу ручній поклажі. Подбайте, щоб конструкція валізи була продумана таким чином, щоб не втрачати жодної хвилини під час огляду в аеропорту або на вокзалі. Спереду мають бути розташовані дві кишені для документів та ноутбука шириною до 24 см. Ще одне відділення для паперів потрібно на спинці. Бажаний силіконовий несесер для туалетного приладдя, який би зручно кріпився до каркасу валізи.

Косметичка
Красива, якісна косметичка завжди стане корисним аксесуаром для жінки мандрівниці.

Безпровідна зарядка в комплекті з USB-кабелем
Універсальна зарядка підійде для телефону та годинника.

Патчі
Після довгої поїздки очі видають утому першими. Цьому можуть зарадити патчі. Вони миттєво скоротять ознаки втоми та забезпечать ліфтинг-ефект. Їх тканинна основа забезпечує м’якість і щільне прилягання до шкіри.

Гаманець-органайзер для документів, смартфона та ключів
Усередині має бути багато відділень для документів, а також добре було б, якщо був би вбудований захист від незапланованих зчитувань банківських карток.

Бейсболка
Необхідний предмет у подорожі – захистить від сонця та дрібного дощу. Та й загалом бейсболка – це простий та стильний аксесуар. Особливо, якщо вона зроблена з бавовни, а ззаду є ремінець з фіксатором.

Сподіваємося, що наші поради будуть корисні в переддень Нового року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *